Хостинг для будь-яких потреб — VPS від 135 гривень на місяць 👉

Американсько-український стартап Pickpad, який створює смарт систему приймання замовлень для ресторанів, залучив $200 000. На що підуть кошти

Ярослав Циганенко, засновник і CEO стартапу Pickpad, що базується в Чикаго (США) повідомив про залучення $200 000 від сінгапурського фонду Antler. Компанія створює «розумну» дошку для приймання замовлень, що працює на основі датчиків і машинного навчання.

1 коментар
Американсько-український стартап Pickpad, який створює смарт систему приймання замовлень для ресторанів, залучив $200 000. На що підуть кошти

Ярослав Циганенко, засновник і CEO стартапу Pickpad, що базується в Чикаго (США) повідомив про залучення $200 000 від сінгапурського фонду Antler. Компанія створює «розумну» дошку для приймання замовлень, що працює на основі датчиків і машинного навчання.

Про це Циганенко розповів виданню «Forbes Україна». Фінансування піде на запуск пілотних проєктів, покращення продукту та «побудову взаємовідносин із ресторанами».

«Розвʼязуємо проблему вартістю $100 000 для 400 000 закладів харчування у США (від закладів швидкого харчування до кафе середнього класу). Сумарно це проблема на $40 млрд», — стверджує Ярослав Циганенко.

Pickpad створює систему, що працює на основі спеціальної платформи, на якій кав’ярні та ресторани розміщують їжу та напої, коли вони готові до отримання. Продукт був представлений на виставці CES 2025, повідомляє TechCrunch. Модульна система «smart pad» підключається безпосередньо до системи P.O.S. ресторану, автоматично вносячи імена клієнтів до бази.

Наразі дві станції працюють у Чикаго: одна у кав’ярні Soloway Coffe, інша — у локальній мережі кави Dollop Coffee.

За словами Циганенка, платформа буде пропонуватися як частина пакета «обладнання як послуга» (HaaS) за ціною від $9 до $19 на місяць за планшет. До нього входить підтримка, програмне забезпечення та все інше, що потрібно ресторану для запуску системи. Точна ціна залежить від того, скільки планшетів використовує заклад і чи вирішить він платити щорічно або щомісяця.

Читайте головні IT-новини країни в нашому Telegram
Читайте головні IT-новини країни в нашому Telegram
По темi
Читайте головні IT-новини країни в нашому Telegram
Сервіси-конкуренти автоматизації ресторанів ChoiceQR та Expirenza яку купив monobank відтепер можна використовувати разом
Сервіси-конкуренти автоматизації ресторанів ChoiceQR та Expirenza, яку купив monobank, відтепер можна використовувати разом
По темi
Сервіси-конкуренти автоматизації ресторанів ChoiceQR та Expirenza, яку купив monobank, відтепер можна використовувати разом
«Їжлисти» та частування друзів: monobank запускає новий продукт — застосунок Expirenza 2.0 для любителів ресторанів кафе та барів
«Їжлисти» та частування друзів: monobank запускає новий продукт — застосунок Expirenza 2.0 для любителів ресторанів, кафе та барів
По темi
«Їжлисти» та частування друзів: monobank запускає новий продукт — застосунок Expirenza 2.0 для любителів ресторанів, кафе та барів
В Україні зявився маркетплейс заморожених страв із «легендарних ресторанів». Як це працює
В Україні з’явився маркетплейс заморожених страв із «легендарних ресторанів». Як це працює
По темi
В Україні з’явився маркетплейс заморожених страв із «легендарних ресторанів». Як це працює
Читайте також
Найсмачніший текст: великий гайд по закладах Києва від СМО Pingle Game Studio
Найсмачніший текст: великий гайд по закладах Києва від СМО Pingle Game Studio
Найсмачніший текст: великий гайд по закладах Києва від СМО Pingle Game Studio
«Навколо IT» — нова рубрика, в якій ми збиратимемо все корисне для життя айтішника, що не стосується його роботи. Ми вже писали про айтішників-бігунів, плавців, художників, музикантів, танцівників. Сьогодні розповімо про те, як і де приємно проводити час із друзями та колегами. Іванна Малай, СМО у Pingle Game Studio, склала великий путівник закладами української столиці, де кожен знайде для себе щось улюблене та особливе. 
Закарпаття – лідер. Українські кафе та ресторани відновлюють роботу попри війну: карта
Закарпаття – лідер. Українські кафе та ресторани відновлюють роботу попри війну: карта
Закарпаття – лідер. Українські кафе та ресторани відновлюють роботу попри війну: карта
Українська система управління ресторанами потрапила до світового рейтингу foodtech–стартапів
Українська система управління ресторанами потрапила до світового рейтингу foodtech–стартапів
Українська система управління ресторанами потрапила до світового рейтингу foodtech–стартапів
Помилка Косюка. Власник МХП недооцінив онлайн-торгівлю та наважився на експеримент
Помилка Косюка. Власник МХП недооцінив онлайн-торгівлю та наважився на експеримент
Помилка Косюка. Власник МХП недооцінив онлайн-торгівлю та наважився на експеримент

Хочете повідомити важливу новину? Пишіть у Telegram-бот

Головні події та корисні посилання в нашому Telegram-каналі