Холдинг МХП Косюка почав працювати з хмарними кухнями та вірутальними ресторанами Glovo
Агропромхолдинг МХП Юрія Косюка почав поставляти продукцію для ресторанів в «хмарних кухнях» і віртуальних ресторанах сервісу доставки Glovo.
Агропромхолдинг МХП Юрія Косюка почав поставляти продукцію для ресторанів в «хмарних кухнях» і віртуальних ресторанах сервісу доставки Glovo.
Як повідомляє пресслужба холдингу, МХП розробила продукти, запустила виробництво та відвантажила всі інгредієнти, необхідні для приготування страв віртуальними ресторанами Bendito Buritto, які працюють за франшизою від Glovo.
Проєкт розроблено командою MHP Solutions спільно з Кулінарним центром МХП. Цей інноваційний простір пропонує передові можливості для розробки нових продуктів, тестування інгредієнтів і сенсорного аналізу.
Проєкт «хмарних кухонь» компанія Glovo розвиває з 2018 року, відкриваючи «хмарні кухні» в районах міст з недостатньою кількістю та малим різноманіттям закладів харчування.
Сервіс облаштовує кухонні приміщення згідно міжнародного стандарту HACCP, що регламентує порядок безпеки харчових продуктів, а також інженерними та технологічними комунікаціями. Кухні працюють на замовлення через додаток Glovo і недоступні гостям для відвідування, а їжу готують лише для доставки.